2012. szeptember 8., szombat

Kötni jó

Kellett a gyors sikerélmény (most nem részletezném az okokat, hamarosan úgyis elő kell jönnöm néhány kellemetlen témával): az első igazi minta amit kötöttem és az első gomblyukak. 

Ez pedig az első sapka lesz. Magic loop, german twist cast on... imádok tanulni. 

Annyit gondolok mostanában nagymamára, arra, hogy milyen gyönyörű dolgokat kötött, pedig nem is állt rendelkezésére ilyen eszköz, fonal és mintaválaszték, mint nekem... Nem volt Rav!!! Nem is beszélve a Youtube-ról. Mostanában nálunk teljesen elfogadott látvány, hogy ölemben a laptoppal, kezemben a kötőtűkkel egy kövér néger nőt figyelek a monitoron, aki türelmesen megmutatja és elmagyarázza, ahányszor csak szeretném, hogy hogyan kell körben kötni. Gé megesküszik, hogy egy kukkot sem ért az egészből és felnéz rám, mert én értem. (Én igazából abból nem értek egy szót sem, amikor Gé beszél a munkájáról, de ezt nem mondom el neki.) 

4 megjegyzés:

bucilla írta...

Nagyon jól néz ki:) és nem semmi hogy haladsz a tanulással!

Macus írta...

Szép!

Catflower írta...

számomra nagyon elgondolkodtató amit írsz, mert régóta tervezem hogy nekiállok kötni (igazából kb 20 éve kötöttem már magamnak 1 db sálat meg egy egyszerű pulcsit, de azóta semmit és nem is emlékszem hogy kell)
de most kedvet kaptam, köszi:)

fancsila írta...

Remélem Te is annyi örömöt lelsz benne, mint én. :))

Rendszeres olvasók