2012. április 9., hétfő

Szürkék

A nem túl praktikus kardigán hat és fél gombóc Barka Kabalából készült... leírás itt valamilyen egzotikus nyelven. (Ezer hála Dórinak, aki szerintem a világ összes nyelvén tud... és a legjobb angoltanár is mellesleg... a blattolásért)


A kendő szintén szürke... Barka Limonádéból. Nem olyan lett, mint amilyet elképzeltem, de végre sikerült valamire ráerőltetni néhány rojtot... szerintem sokat dobnak rajta.


Szerencsére több szürkeségről nem tudok beszámolni: Ferrarában futottam félmaratont és itthon is megkezdődött a futószezon: minden hónapra jut legalább egy verseny. (Ahhoz képest, hogy mennyire nem komolyan csinálom ezt, a tavalyi terepmánia sorozatban ötödik lettem a nők között... egy éremért egy centit se futnék, de ilyen jót már rég nevettem, szóval megérte az a sok sárban gázolás... )

A horgolásra visszatérve... most valami nagyon színesbe kezdtem: karkötő kislányoknak :-)

4 megjegyzés:

Annus írta...

Oh csak lenne időm horgolni...legalább egy sapkányi:))
Nekem tetszik a rojt!

Éss ha én lennék az 5. a sorban annak baromira örülnék!De kb 1 km-t se tudnék lefutni:)Készülök már,cipőt kell még vennem...

Annus írta...

Most látom csak a karkötőt!Ilyen nekem is kell!!!!Mármint a lányoknak,khm:))

fancsila írta...

Hát persze... :-) minden kislány kap majd.

Egyébként nehéz elkezdeni ezt a futást, aztán meg már nehéz abbahagyni... én meg a tánccipőmet vettem most elő. Egyenlőre nézegetem...

Annus írta...

Hmmm,tánccipőm sose volt,de a héten megyek zumbára ha minden igaz,az nem érdekel?:)
Én a tornával is így vagyok,nehéz elkezdeni,de ha kimarad egy nap már hiányzik:)

Minden kislány:P Igyekszem minél kisebb lenni:)Legalább a gomboknak lesz helye:)

Rendszeres olvasók